Bericht versturen
Contacteer ons
Natalie Liu

Telefoonnummer : 86-18800548228

WhatsApp : +8618762695734

Inleiding van stijve boom mariene kraan

February 22, 2022

Een kraan is een machine die voorwerpen kan verticaal opheffen en voorwerpen horizontaal bewegen binnen een bepaalde waaier. De intermitterende actie en het werkcyclus is de het werk kenmerken van kranen. Er zijn vele types van kranen. Dit keer introduceren wij hoofdzakelijk een wijd gebruikte kraan - stijve boom mariene kranen.


Gebruiksmilieu van stijve boom mariene kranen
De stijve boom mariene kranen worden gewoonlijk gebruikt in dokken, inrichtingen en havens, en zijn geïnstalleerd op de schil, het schipdek of de kust, en voor het laden en het leegmaken van diverse vrachtschepen gebruikt.
Het is ook van toepassing op het opheffen van goederen van schip - aan - schip.

 

 

Stijve de boom mariene kranen van het staaldek

Eigenschappen van stijve boom mariene kranen
Over het algemeen, draadkabel kan loeven of het rek die structuur loeven worden goedgekeurd, en het kan 360 graden roteren. Kan lading opheffen of laden en leegmaken. Bijvoorbeeld, kranen van de kolom de stijve kraanbalk, zee verticale kranen, stijve kraanbalk zeekranen, vaste kraanbalk mariene kranen, enz. geproduceerd die door OUCO, met andere types van kranen wordt vergeleken, hebben de rechte kraanbalkkranen de voordelen van lage prijs, eenvoudige structuur en stabiliteit. En heeft de kenmerken van betrouwbare verrichting, geschikte verrichting en geschikt onderhoud. Nochtans, zou u van dat ook moeten nota nemen in vergelijking met gewricht-boom kranen en de telescopische kranen, recht-boom de mariene kranen meer ruimte opnemen, zijn minder flexibel en resultaat in minder opheffende punten. Wanneer het gebruiken, besteed aandacht aan de overzeese oppervlaktevoorwaarden, houd Tirm van de schil ≤ 2°, en de Hiel ≤ 5°.


Het werk Bereik van stijve boom mariene kranen
De algemene recht-wapen mariene kraan kan van 0° aan 75° loeven, en het zwenken keurt een draaischijf zwenkende ring goed, die volledige omwenteling kan bereiken 360°. D.w.z., is de werkende waaier van dit type van kraan de afstand vanuit de minimum het loeven invalshoek van de boom aan de maximum het loeven hoek. Bovendien heeft het ook een normale het opheffen functie. Natuurlijk, als u speciale eisen ten aanzien van de kraan loevend hoek hebt, kan OUCO het volgens uw behoeften ook aanpassen.
Bovengenoemd is wat wij aan u over de stijve boom mariene kraan hebben geïntroduceerd. Als u interessant bent, te bezoeken gelieve onze officiële plaats voor verdere informatie!